Odaberite odredište

Želite detaljnije informacije o mjestu:

Događanja

Cikloturizam

cikloturizam

Interaktivna karta

interaktivna karta

Vinske ceste

vinske ceste

HM rent-a-car

hm rent a car

TZ Osječko-baranjske županije

TZ Osječko-baranjske županije

lipanj, 2019

Koncert Zrinke Posavec 1. lipnja


Centar za kulturu Grada Belog Manastira
- Dvorana kina Belog Manastira
1.6 2019. u 19:30h

Njezin je moto kako 'Glas otkriva dušu, strast i želje', u što se  uvjerili svi koji su do sada imali prilike slušati talentiranu i cijenjenu glazbenicu, Zrinku Posavec.
Uskoro će tu priliku dobiti i publika u Belom Manastiru, budući da Zrinka s izvrsnim glazbenicima stiže u Centar za kulturu Grada Belog Manastira, u subotu, 1. lipnja 2019.

Zrinka Posavec talentirana je pjevačica, kantautorica, pjesnikinja, profesorica, glazbena pedagoginja a ponekad i stand up komičarka, budući da su njeni koncerti prožeti najljepšim pjesmama, melodijama i stihovima no i zanimljivim iskustvima koje glazbenica dijeli s publikom, uz koja se redovito svi nasmiju.

Na repertoaru će se, u subotu 1. lipnja, od 19.30 sati, tako naći tople starogradske pjesme koje pripadaju Panoniji,  pjesme iz Međimurja, Dalmacije i njezine Slavonije poput "O, jesenske duge noći", naći će se autorske skladbe „Za tebe, „Ako želiš moje srce“ no i neke od najpoznatijih pjesama sevdaha poput „Kad ja pojdoh na Bentbašu“. Uz sve to, Zrinka će prisutnima predstaviti i neke pjesme iz svoje zbirke poezije „Soba za buđenje“. Na pozornici dvorane kina Belog Manastira Zrinki će se pridružiti vrsni glazbenici okupljeni u ansambl: Kristina Bjelopavlović Cesar na klaviru, Mario Igrec na gitari, Borna Šercar na udarljakama i Mladen Baraković na kontrabasu.

Nakon dva iznimna albuma, brojnih koncerata po Hrvatskoj i svijetu, nakon mnogobrojnih glazbenih pozornica, Zrinka Posavec dolazi i Belom Manastiru pokloniti sve melodije koje joj duša skuplja godinama.

  
Ulaz na koncert je besplatan!